MENIU

Black Friday 2015 – Oferte foarte bune la haine, încălțăminte și accesorii

Magazinul online The Iconic vine cu o ofertă diversificată de produse Fashion și nu numai de Black Friday 2015.

Toate produsele de la The Iconic pot fi găsite AICI.

Cei de la TheIconic.ro vin cu o serie de reduceri, promoții și oferte foarte bune pentru mai multe produse în perioada Black Friday 2015. Magazinul online este renumit pentru calitatea produselor pe care le comercializează și vă îndemnăm să aruncați o privire peste oferta lor din această perioadă. Puteți face acest lucru accesând site-ul lor www.theiconic.ro.

În continuare vă recomandăm câteva categorii de produse care nouă ne-au atras atenția atât prin prețurile foarte bune cât mai ales prin calitatea ridicată a produselor.

The Iconic – Ghete pentru bărbați

The Iconic are în această perioadă o ofertă foarte bună pentru mai multe modele de ghete îmblănite pentru bărbați, iar prețurile au scăzut foarte mult.

Consultați oferta completă cu ghete îmblănite pentru bărbați AICI.

The Iconic – Pantofi sport

O promoție foarte avantajoasă este disponibilă și pentru mai multe modele de pantofi sport pentru bărbați. Prețurile ajung chiar și la peste 50% reducere în această perioadă de Black Friday.

Consultați oferta pentru pantofi sport pentru bărbați AICI.

The Iconic – Rochii de seară

Oferta  de rochii de seară pentru doamne și domnișoare este foarte diversificată iar prețurile accesibile. Ba mai mult, în această perioadă sunt disponibile o mulțime de discounturi pe magazinul online The Iconic.

Toate modelele de rochii de seară de la The Iconic le găsiți AICI.

The Iconic – pantaloni damă

Blugi, pantaloni de toate felurile și mai ales prețuri foarte mult scăzute găsiți pe The Iconic. Magazinul online are o serie de reduceri de peste 50% la multe perechi de pantalni de damă.

Puteți vedea modelele ce mai sunt disponibile AICI.

The Iconic – Fuste

Fie că vorbim despre modele mai sexy, fie că vorbim despre modele office, numai bune de purtat la birou, The Icon are reduceri pentru o mulțime de modele și prețuri decente.

Puteți vedea aici diversitatea de modele de fuste AICI.

The Iconic – Bluze de damă

Bluzele de damă din colecțiile de la The Iconic sunt gândite pentru toate stilurile. Găsești modele superbe asimetrice, la topuri pline de femenitate dar și bluze funky cu imprimeuri simpatice sau hanorace sport.

Puteți vedea prețurile bluzelor AICI.

 

Mai multe articole despre:
fashion black friday the iconic