MENIU

Black Friday 2014: Reduceri de până la 50% la haine, produse pentru copii și jucării handmade

<p>Black Friday 2014 </p>

Black Friday 2014: Magazinul online zazaboutique.ro  participa pentru prima oara la Campania Black Friday din acest an. Promotia va include preturi reduse la noua colectie de fuste create exclusiv pentru Black Friday, pachete de produse, discounturi de pana la 50% la tinutele vedeta ale siteului si reduceri la gama de copii si jucarii handmade.

Black Friday 2014: Intre 21-23 noiembrie si 28-30 noiembrie, veti gasi produsele vedeta ale magazinului la preturi exceptionale! Fuste din tulle sau rochii croite pe masurile clientului vor avea preturi spectaculoase.

Black Friday 2014: Tot pentru acest eveniment zazaboutique.ro a pregatit special noua colectie de fuste din materiale inedite si calduroase pentru sezonul rece, precum neoprenul foarte la moda sau catifea intr-o combinatie eleganta cu dantela. Reducerile se vor aplica si la pachetele promotionale de tinute complete bluza-fusta, gata pentru sarbatori sau petreceri de revelion.

Black Friday 2014: zazaboutique.ro preintampina Campania Black Friday si cu o surpriza, pentru cei care se vor abona la newsletterul nostru in perioada 12 - 20 noiembrie vor putea castiga o rochie de ocazie. In plus daca dai share pe pagina ta de facebook cu #rochiipecomanda vei gasi produsul cel mai indragit cu o reducere de 60%.

 

Black Friday 2014 UPDATE. VEZI CATALOAGELE de reduceri - Altex, Flanco, eMAG, DOMO, Cel.ro


Black Friday 2014. Altex şi Flanco au dat startul la publicarea CATALOAGELOR de Black Friday 2014. REALITATEA.NET îţi prezintă aici în timp real TOATE CATALOAGELE cu reduceri, pe măsură ce acestea apar - de la eMAG, evoMAG, DOMO, Cel.ro şi celelalte.


Black Friday 2014. Altex şi Flanco au dat startul la publicarea CATALOAGELOR de Black Friday 2014. REALITATEA.NET îţi prezintă aici în timp real TOATE CATALOAGELE cu reduceri, pe măsură ce acestea apar - de la eMAG, evoMAG, DOMO, Cel.ro şi celelalte.

UPDATE BLACK FRIDAY 2014. ALTEX a publicat un CATALOG cu 16 pagini de reduceri de Black Friady.
CATALOGUL ALTEX poate fi văzut AICI

BLACK FRIDAY 2014. REALITATEA.NET îţi prezintă în timp real toate OFERTELE marilor reţele de magazine ALTEX, FLACO, DOMO, eMAG şi celelalte, pe măsură ce acestea îşi vor face publice CATALOAGELE de BLACK FRIDAY 2014.

BLACK FRIDAY 2014. ALTEX dă startul promoțiilor de Black Friday în toate magazinele ALTEX și pe www.altex.ro. Începând de joi, 13 noiembrie, clienții se vor bucura de reduceri de până la 70% la peste 1000 de produse din toate categoriile: TV, laptopuri, tablete, telefoane, electrocasnice mari și mici, sisteme audio și jocuri.

BLACK FRIDAY 2014. ALTEX. "Începem Black Friday mai devreme pentru a oferi posibilitatea clienților noștri să se bucure mai repede de produsul dorit", spun oficialii companiei. Campania promoțională este valabilă în limita stocurilor disponibile.

BLACK FRIDAY 2014. ALTEX Ce produse au reduceri de 70% de Black Friday


UPDATE BLACK FRIDAY 2014. FLANCO va începe reducerile de BLACK FRIDAY vineri 21, noiembrie, iar ofertele vor continua şi în celelalte două zile de week-end, 22 şi 23 noiembrie. Cea mai mare reducere, de 50.000 de lei, va fi aplicată unui televizor care costă 149 lei.

FLANCO BLACK FRIDAY 2014. Flanco anticipează vânzări de 110 milioane lei (24,8 milioane euro) în perioada campaniei de reduceri Black Week, care se va desfăşura în 21-23 noiembrie, cu 53% mai mult faţă de evenimentul similar din 2013, a declarat directorul general al retailerului electro-IT, Dragoş Sârbu.

FLANCO BLACK FRIDAY 2014. "Ne aşteptăm ca anul acesta, de Black Friday, să avem peste 2,5 milioane de vizitatori şi vânzări de 110 milioane de lei, totul într-un interval de 3 zile, atât în magazine cât şi pe pagina web franco.ro. E un week-end pe care l-am pregătit timp de şase luni, eforturile şi investiţiile urmând să se revadă în aceste trei zile", a spus Sîrbu.

BLACK FRIDAY 2014 eMAG. Peste 1.000 de angajaţi eMAG şi peste 200 de furnizori lucrează pentru ca 21 noiembrie să fie "cel mai mare Black Friday din istoria companiei". Oficialii retailerului online spun că s-au pregatit 6 luni pentru "ziua reducerilor".

BLACK FRIDAY 2014 eMAG. În depozitul eMAG, produsele din oferta Black Friday ocupă 10.000 de metri pătraţi, iar 240 de oameni vor lucra 24h din 24h pentru a pregăti comenzile. Pentru livrarea produselor, au fost încheiate parteneriate cu FAN Courier, Cargus, DPD şi TNT pentru un flux de livrare de 150 de camioane/zi.

BLACK FRIDAY 2014 eMAG. Pe 21 noiembrie, de Black Friday, eMAG a pregătit reduceri la 450.000 de produse - IT, telefoane mobile, foto, electrocasnice si climatizare, produse de ingrijire personala si cosmetice, carti, jucarii, produse pentru casa si gradina, auto, articole sportive. Reducerile sunt de până la 75%.