MENIU

Bill Gates nu face niciodată acest lucru! Explicația uimitoare a miliardarului. Ce planuri are pentru 2022

Bill Gates FOTO: Profimedia

Majoritatea oamenilor își fac planuri de viață la început de an, fixându-și diferite priorități și realizări. Unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei nu se înscrie în această categorie. Are și o explicație penru acest lucru, așa cum scrie CNBC.

Bill Gates, in vârstă de 66 de ani, a scris în postarea sa de pe blog, de ce nu își propune anumite obiective în viață. 

În loc să-și stabilească obiective decursul anului 2022, Gates alege să-și pună o serie de întrebări care îl ajută să facă „un bilanț al muncii și al vieții personale”, conform textului denumit „Year in Review”,  în care miliardarul încerca să analizeze ce a mers prost în ultimul an, ce a mers bine și la ce se așteaptă în anul care urmează, scrie CNBC.

Dorința lui este ca anul  2022 să fie „mai limpede”. Anul trecut, Gates a pledat pentru soluții pentru combaterea Covid și a schimbărilor climatice prin Fundația Bill și Melinda Gates, a divorțat de soția sa, după un mariaj de 27 de ani, pe fondul acuzațiilor de comportament necorespunzător la locul de muncă, și-a condus una dintre fiice la altar și a ținut piept teoriilor conspirației cu privire la rolul pe care l-ar fi avut în dezvoltarea vaccinurilor Covid.

Psihologii cred că și Bill Gates și fosta sa soție nu greșesc când nu-și pun în cap planuri mărețe la început de an. 

Potrivit psihologului clinician Joseph J. Luciani, aproximativ 80% dintre persoanele care își stabilesc diverse obiective de Anul Nou – cum ar fi mersul la sală, cumpărarea unei mașini noi sau mai mult timp pentru ele însele – le abandonează chiar în a doua săptămână a lunii februarie.

 

Mai multe articole despre:
Bill gates predictii covid coronavirus pandemie