MENIU

BILETUL DE ADIO al unui OFIŢER, găsit spânzurat într-o pădure. Abia se întorsese din Afganistan

Ofiţerul a fost găsit spânzurat într-o pădure din Vrancea

Un ofiter al Garnizoanei Braila, in varsta de 32 de ani, a fost gasit spanzurat, luni dimineata, intr-o padure de la marginea localitatii vrancene Vidra.

George Vacariu era capitan la Unitatea Militara 1294 din cadrul Garnizoanei Braila si trebuia sa se prezinte la program chiar in dimineata cand si-a pus capat zilelor, scrie infobraila.ro.

George Vacariu a fost in misiune in Afganistan, in perioada decembrie 2012-iunie 2013, divortand dupa ce s-a intors in tara. Tanarul militar a parasit domiciliul inainte de Pasti, spunandu-i mamei sale ca pleaca la o manastire din Vrancea.

Disparitia a fost sesizata la Politie abia pe data de 23 aprilie, in ziua de Sf. Gheorghe, cand ofiterul isi serba ziua onomastica. Luni, un localnic, aflat in trecere prin zona padurii de la marginea comunei Vidra, a observat un autoturism abandonat, iar la aproximativ 200 de metri de acesta, trupul unui barbat spanzurat intr-un copac. Din primele informatii, se pare ca sinuciderea a fost cauzata, cel mai probabil, de o depresie. George Vacariu a lasat si un bilet de adio in care isi cere scuze familiei pentru gestul facut, precizand ca "trebuia sa il faca".

Pe cadavrul braileanului nu au fost observate urme de violenta, cu exceptia celor provocate de streang.

"Luni dimineata trebuie sa se prezinte la program si nu a venit. Tot luni am fost informati ca a fost gasit spanzurat intre doua localitati din judetul Vrancea. George Vacariu 1Capitanul George Vacariu nu a creat probleme de ordin disciplinar in cadrul Garnizoanei, unde activeaza din 2006", a declarat pentru Infobraila, mr. George Popa, purtator de cuvant al Garnizoanei Braila.