MENIU

Bianca Drăgușanu, replică halucinantă după ce ar fi fost surprinsă pe CONTRASENS: Sunt conducător auto! N-ai loc?!

Poliția rutieră a anuțat că va analiza situația (2022 - Instagram)

Bianca Drăgușanu a fost filmată de un alt participant la trafic în timp ce încălca legea. Vedeta a fost surprinsă în timp ce-și conducea bolidul de 250.000 de euro pe o stradă din Capitală, atât pe contrasens, cât și pe linia de tramvai. Atenționată de un șofer care circula regulamentar, vedeta i-a dat o replică stupefiantă.

Cei doi șoferi au avut și un schimb de replici, în zona Lizeanu, unde traficul auto se derulează pe singur sens, din cauza îngustimii arterei și a linie de tramvai.

Situația n-au împiedicat-o pe vedetă să neglijeze semnalizarea si să circule pe consens. Un membru al comunității de șoferi „Info Trafic București și Ilfov” a publicat o filmare în care este surprinsă Bianca Drăgușanu, la volanul unui bolid de lux de peste 250.000 de euro.

„Ce faci? Unde te bagi așa, ca p...a? Păi dacă ești Bianca Drăgușanu, te bagi pe contrasens? Păi vezi că ești pe contrasens! Dacă eram tramvai, ce făceai?', i-a spus șoferul Biancăi Drăgușanu.

sursă foto: captură video grupul FB Info trafic Bucureti ilfov

În replică, vedeta i-a răspuns că este conducător auto și l-a întrebat "dacă nu are loc" să treacă?

Imaginile au ajuns în atenția Poliției Rutiere, care a transmis că va analiza situația.

„În urma apariției în spațiul public a unei filmări, în care se observă faptul că un autovehicul aflat în deplasare ar circula pe sensul opus de mers, facem următoarea precizare: Polițiștii Brigăzii Rutiere fac verificări, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun', a transmis Brigada Rutieră.

Mai multe articole despre:
bianca dragusanu contrasens scandal vedeta politie