MENIU

Benzi de albire a dinţilor cu extract de cărbune activ din coajă de bambus

Benzi de albire a dinţilor cu extract de cărbune activ din coajă de bambus

Produse cu ajutorul unei tehnologii inovative in domeniu, benzile pentru albirea dintilor cu nano extract de carbune activ din bambus isi dovedesc cu succes eficienta in albirea dintilor.Produs unic in Romania doar prin DrWhite.ro Au un aspect placut, sunt fine si usor de aplicat si de inlaturat. Cum pot actiona eficient asupra dintilor? Gratie noilor tehnologii folosite in crearea acestora si formei de prezentare si de folosire ideale! 

Cine poate utiliza benzile cu extract de carbune din coaja de bambus

Milioane de persoane din intreaga lume folosesc acest produs cu un efect de albire net superior peroxidului de hidrogen si cu mult mai putine riscuri. Curatarea se realizeaza in profunzime, iar albirea dintilor este evidenta dupa prima utilizare.

Va intrebati, probabil, daca puteti face parte din categoria persoanelor care utilizeaza acest produs. Raspunsul este afirmativ daca va regasiti in urmatoarele situatii:

- Suferiti de decolorare extrinseca, ceea ce inseamna ca fumatul si alimentele pe care le-ati consumat v-au cauzat pete inestetice pe dinti;

- Suferiti de decolorare intrinseca, ceea ce inseamna ca aveti pete pe partea interioara a dintilor, ce pot fi rezultatul traumelor, varstei inaintate, expunerii la substante minerale precum tetraciclina, ingestia excesiva de fluor;

- Nu in ultimul rand, daca aveti genetic dinti galbeni.

In ce consta si cat dureaza tratamentul cu benzi cu extract de carbune din coaja de bambus

Cutiile de benzi din carbune de bambus cuprind mai multe blistere, astfel incat sunt potrivite pentru o folosire regulata. Cel mai simplu este sa se urmeze instructiunile de pe ambalaj.

Cum se folosesc? Simplu! Se dezlipeste folia in care sunt ambalate, se scoate banda din carbune de bambus cu mainile curate si uscate si se aplica pe dintii de sus si, ulterior, cealalta parte pe dintii de jos, conform instructiunilor. Trebuie mentionat ca un blister contine doua benzi. Acestea se indeparteaza dupa cel putin 60 de minute de utilizare si se arunca la gunoi.

Pot fi utilizate oricand si oriunde, cu mici exceptii. De exemplu, se pot aplica cat timp se face o baie relaxanta,  in timpul diminetii inainte de a pleca la serviciu, cand vorbiti la telefon etc. Pe de cealalta parte este recomandat sa se evite purtarea acestora in timpul meselor si sa nu se poarte deloc in timpul somnului.

Avantaje ale tratamentului cu benzi cu extract de carbune din coaja de bambus

  • Metoda de albire a dintilor ce implica folosirea carbunelui din coaja de bambus este foarte putin abraziva, deci nu afecteaza in niciun fel suprafata dintilor. Aceasta reduce si chiar elimina petele cauzate de consumul de ceai, de cafea, de vin rosu si chiar si de tutun. Chiar si cei care mesteca tutun au rezultate excelente folosind aceasta metoda naturala.
  • Formarea tatrului este complet diminuata, iar efectul de albire al dintilor se pastreaza o perioada indelungata, fara a fi necesara folosirea constanta.
  • Benzile din carbune de coaja de bambus lasa un miros proaspat in gura si o senzatie foarte placuta si curata, eliminand cu succes orice impuritate. Dintii nu numai ca vor fi mai albi, dar vor capata o culoare cat mai apropiata de cea naturala, fara a avea acel aspect de albire departe de cel natural obtinut intr-un cabinet stomatologic.
  • Nu au miros chimic sau neplacut, sunt sigure si delicate si, in plus, dupa folosire, se pot arunca fara probleme, pentru ca sunt biodegradabile si nu reprezinta niciun pericol pentru mediul inconjurator.
  • Ingredientele sunt naturale, astfel incat sanatatea utilizatorilor nu este periclitata. Acest produs nou si revolutionar albeste dintii inca de la prima utilizare, fiind 100% sigure si non-toxice.
  • Se adreseaza tuturor doritorilor, persoane tinere si adulte, care viseaza la un zambet frumos fara a cheltui prea mult mergand la cabinetele stomatologice si fara a se expune radiatiilor. De astfel, aceste benzi detin numeroase certificari care le confirma atat calitatea cat si caracterul non-toxic.
  • Pot fi utilizate chiar si de catre persoanele care au carii interdentare sau mici fisuri, pentru ca nu contribuie la adancirea lor.

Numeroasele cercetari care se fac in domeniu indica faptul ca din ce in ce mai  multi utilizatori din intreaga lume se declara multumiti de aceasta revolutionara si totodata naturala metoda de albire a dintilor, o solutie alternativa la tratamentele stomatologice costisitoare.

Cei care au incercat toate metodele posibile din dorinta de a-si albi dintii - de la spalaturi cu sare si bicarbonat, pana la alte metode mai putin cunoscute si unele chiar periculoase - sunt invitati sa faca cunostinta cu benzile din carbune de bambus - delicate, eficiente si sanatoase!

Mai multe articole despre:
dinţi benzi