MENIU

Beneficiile spectaculoase ale ouălor de prepeliţă

Descoperire surprinzătoare într-un ou de prepeliţă

Studiile vechii confirma ca ouale de prepelita pot fi numite un "super" aliment si sunt o sursa de sanatate pentru toate varstele, deoarece nu provoaca alergie si colesterol rau, potrivit BZI.ro.

In medicina de Est, de o lunga perioada de timp, confirma faptul incontestabil ca ouale de prepelita ascund in o adevarata farmacie naturala. Lista de proprietati utile ale oualor de prepelita este foarte lunga, dar ne limitam la cele mai importante cinci dintre ele:

Ajuta la imbunatatirea abilitatilor mentale

Publicatii medicale sustin ca ouale de prepelita au un impact pozitiv asupra dezvoltarii creierului, mai ales in copilaria timpurie. In Tara Soarelui Rasare, in conformitate cu traditiile, copiilor si elevilor li se ofereau zilnic cel putin doua oua de prepelita. Acestea contin vitamine valoroase si oligoelemente, cum ar fi magneziu, care ajuta la dezvoltarea creierului la adolescenti si previne formarea de neurotoxine.

Stimuleaza potenta

Cu mult inainte, in medicina populara se recomanda oua de prepelita crude ca un remediu pentru impotenta. Expertii sunt de acord cu asta, pentru ca fosforul continut in ouale de prepelita stimuleaza potenta, fara a crea efecte secundare negative.

Citeşte mai mult pe BZI.ro