MENIU

Beneficiile oțetului de mere. Cum îl poți integra în dieta ta

Beneficiile oțetului de mere. Cum îl poți integra în dieta ta

Specialiștii au dezvăluit care sunt beneficiile oțetului de mere. Acest produs poate fi integrat cu ușurință în dieta zilnică. Nutriționiștii susțin că ajută la reglarea apetitului și poate combate respirația urât mirositoare.

Oțetul de mere este o alegere ideală pentru persoanele care își doresc să-și mențină sănătatea. Acesta a câștigat tot mai multă popularitate în ultimii ani datorită beneficiilor sale. Oțetul de mere ajută la controlul greutății, îmbunătățește sănătatea intestinală și multe altele.

Beneficiile oțetului de mere

Oțetul de mere este un tip de oțet obținut din mere fermentate. Procesul este destul de simplu și presupune zdrobirea merelor, strângerea sucului și apoi fermentarea sa de două ori.

Acest oțet este adesea folosit ca ingredient în sosurile de salată sau marinade. Este o alegere populară pentru pasionații de sănătate.

De ce recomandă specialiștii să consumi cafea în timpul verii. Care sunt beneficiile sale în sezonul cald

Se crede că versiunea brută, nefiltrată a oțetului de mere oferă mai multe beneficii pentru sănătate decât soiurile filtrate. Conform EatThis.com, o lingură de oțet de mere conține: 3 calorii, 0 grame de grăsime și mai puțin de un miligram de sodiu.

Nu există muți micronutrienți în oțetul de mere, dar unul dintre principalii compuși activi este acidul acetic, care contribuie la multe dintre beneficiile pentru sănătate sistemului digestiv.

Oțetul de mere conține, de asemenea, probiotice naturale care pot ajuta la îmbunătățirea sănătății microbiomului intestinal.

Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort

Echilibrează nivelul zahărului din sânge

Unele date sugerează că oțetul de mere poate ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge. Se crede că acest oțet ă,bunătățește nivelul de zahăr din sânge și ajută organismul să folosească glucoza mai eficient și, de asemenea, ajută la reglarea apetitului.

Consumul de oțet de mere ar ajuta și la scăderea colesterolului total seric și creșterea colesterolului bun.

Cum poți curăța încălțămintea cu acest ingredient secret. Gospodinele îl au deja în bucătărie

Un studiu recent a arătat că dozele zilnice de oțet de mere pot scădea colesterolul, precum și greutatea, grăsimea corporală și circumferința taliei la adolescenți și adulți tineri. Bineînțeles, acest remediu natural trebuie folosit în tandem cu o dietă echilibrată și sănătoasă.

Citește continuarea aici

Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata

Mai multe articole despre:
beneficii otet mere