MENIU

Beach, please. Declarație sfidătoare a lui Selly după festivalul drogurilor: „Nu a murit nimeni”

Beach, please. Declarație sfidătoare a lui Selly după festivalul drogurilor: „Nu a murit nimeni”

Selly, cofondatorul festivalului Beach, please, vine cu o reacție sfidătoare după scandalul drogurilor în care a fost implicat. Idolul noii generații se laudă că nu a murit nimeni la concerte din cauza consumului de droguri. Acesta riscă peste șapte ani de închisoare și ar putea fi acuzat că a tolerat intenționat ca rapper-ul Wizz Khalifa să dețină și să consume substanțe interzise la eveniment. 

„Au fost mult mai multe incidente si cazuri de supradoza la alte festivaluri cu un nr mult mai mic ca participanti ca sunwaves sau saga. Versurile artistilor de pe scena pot fi blamate pot fi contestate, insa ce este incontestabil este ca organizarea festivalului a fost impecabila. Cozile la intrare si cozile la baie.

În ceea ce priveste mesajele pentru droguri vreau sa mentionez ca toti poarticipantii stiau la ce festival vin, de hip hop, iar muzica de hip hop are in mare parte referințe de folos de droguri si subst interzise. Parerea mea personala, nu va incurajez sa faceti ce spun toti artistii oe scena nu e deloc cool sa te droghezi”, a spus Selly.

"Beach, please!". Selly ar putea fi pus sub acuzare, după festivalul drogurilor: riscă ani grei de ÎNCHISOARE

Mai multe articole despre:
beach please selly festival