MENIU

Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile

Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile

Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una dintre adeptele acestei băuturi.

Multe celbirtăți și-u împărtășit secretele de frumusețe de-a lungul anilor. John Goodman a declarat că a urmat un plan strict de dietă pentru a pierde în greutate, iar Mark Wahlberg susține că a băut un anumit tip de shake pentru a pierde grăsimea de pe abdomen.

Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate

Celebritățile de peste hotare și-au împărtășit secretele pentru un fizic de invidiat. Mark Wahlberg susține că a băut un bulion de oase în fiecare zi.

Cum poți face plimbarea zilnică mai eficientă. Ce să incluzi în rutina ta

Cu ajutorul acestei băuturi ar fi reușit să slăbească patru kilograme în doar cinci zile. Cea mai mare parte a grăsimii pe care a pierdut-o a fost din zona abdominală.

Bulionul de oase, combinat cu o dietă echilibrată, l-a ajutat să ajungă la fizicul pe care și l-a dorit într-un timp cât mai scurt.

Secretul este să consumi bulionul de oase între mesele principale ale zile. Acesta este bogat în proteine și ajută la refacerea mușchilor după un antrenament de forță. Bulionul de oase mai este cunoscut și ca supă de oase.

Supa de oase se face prin fierberea blândă a oaselor de animale și a țesuturilor conjunctive. Acest proces are ca rezultat o supă clară, dar bogată în colagen și proteine.

Supa poate fi servită și ca o băutură. Oasele animalelor oferă o sursă excelentă de magneziu, calciu și diverse vitamine și minerale esențiale pentru dezvoltarea și fortificarea oaselor. 

Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort

Ce beneficii pentru sănătate are supa de oase

Măduva oaselor este o sursă excelentă de vitamina A și B, împreună cu minerale esențiale pentru zinc, fier, calciu și seleniu.

Aceste componente sunt bogate în colagen, care se transformă în gelatină în timpul procesului de gătire. Această supă de oase îți oferă și câțiva aminoacizi esențiali.

Citește continuarea aici

Mai multe articole despre:
bautura abdomen plat