MENIU

Băutura care te scapă instant de migrene. Ce să bei ca sa scapi de durerea de cap

Cum să scapi de migrene și de durerea de cap, în mod natural, fără să apelezi la pastile. Remediul care te salvează de migrene.

Băutura naturală care te scapă imediat

Migrenele sunt afecțiuni extrem de neplăcute a căror cauză încă nu este confirmată, dar se pare că sunt produse de activitatea anormală a creierului, scrie e-buddism.com.

Cu toate acestea, cei care suferă de acest tip de afecțiune se confruntă cu dureri insuportabile, precedate sau însoțite de greață, vărsături, sensibilitate crescută la lumină și sunet, dar și cu alte simptome.

De ce trebuie să ai tot timpul lămâie în casă. Întrebuințări despre care nu știai, ale acestui fruct-minune

Aceștia sunt câțiva dintre factorii declanșatori ai migrenelor:

  • emoțiile puternice - stres, șoc, depresie;
  • modificări hormonale - menopauză sau durere provocată de menstruație;
  • factori de mediu - fumatul, schimbările climatice;
  • dieta - alcool, mese neregulate, cafeina, ciocolata.

Dintre simptomele cele mai frecvente care însoțesc migrena sunt: greața, vărsăturile, amețeala, furnicăturile în brațe și picioare, amorțeala sau sensibilitatea crescută la zgomot, lumină și miros.

Pentru a scăpa de migrenă, trebuie să vă mențineți corpul hidratat. De aceea, ar trebui să consumați suficientă  apă, astfel încât corpul să fie tot timpul hidratat. Prin urmare, migrena poate fi uneori cauzată de deshidratare.

Indiferent de cauze sau simptome, vă recomandăm o rețetă remarcabilă care poate ajuta la atenuarea migrenelor, aproape instantaneu. Acest remediu a fost cunoscut și utilizat de secole în Asia, datorită eficienței sale în cazul acestei dureri de cap severe.

Rețetă:

  • 2 lingurițe de sare de Himallaya;
  • suc de lămâie (1/2 lămâie);
  • 1 cană cu apă.

Se amestecă toate cele trei ingrediente în paharul cu apă și se bea remediul.

Sarea de Himalaya este o sursă bogată de magneziu, sulf, calciu, potasiu, fier și alte elemente necesare, iar acestea sunt ușor absorbite în organism fără un consum mare de energie. Deoarece conținutul propriu-zis de sare în ea este scăzut, aceasta nu duce la retenția de apă.

Alimente care stimulează producția de colagen, esențial pentru a menține elasticitatea pielii și articulațiile sănătoase