MENIU

Bătrâni păcăliţi că vor ajunge vedete, în schimbul unei sume de bani. Ce le promitea "agenţia"

O bătrână din Iaşi a pierdut suma de 1.600 de lei în schimbul promisiunii că va ajunge model pentru vârsta a treia, însă tot ce a primit în schimb au fost câteva fotografii artistice cu ea.

Momiţi cu speranţa că vor deveni celebri, mai mulţi bătrâni s-au trezit cu banii luaţi, după ce o firmă de recrutare le promitea că vor ajunge în lumina reflectoarelor în schimbul unei sume de bani.

Victimele povestesc că au cheltuit bani grei pentru câteva albume de prezentare, dar în final sau ales cu banii luaţi şi cu promisiuni deşarte.

Este şi povestea unei bătrâne, în vârstă de 69 de ani, din Iaşi, care s-a împrumutat pentru a deveni celebră. Femeia susţine că a plătit suma de 1.600 de lei unei firme de recrutare, care i-a promis că va ajunge vedetă şi va testa produse cosmetice prin mall-uri. Pensionara susţine că a semnat şi un contract, în urma căruia s-a ales numai cu câteva fotografii cu ea.

"Drectoarea îmi spunea: vai, dar ce fotogenică sunteţi, vai ce bine, trebuie să mergeţi, o să câştigaţi două mii de lei şi 30% o să-i daţi agenţiei. Am dat telefon, nu a răspuns nimeni, trec pe acolo şi uşa e închisă", a povestit victima, potrivit stirileprotv.ro.

Mai multe articole despre:
Iaşi bani bătrâni batrani pagubiti