MENIU

Bătrână cu anemie, sedată și legată de pat, la Spitalul Județean Bacău! Familia face ACUZAȚII GRAVE: cum răspund reprezentanții unității medicale

Spital/ Captură foto

Caz șocant la Spitalul Județean Bacău. O femeie în vârstă a fost internată la pshihiatrie, legată de pat și sedată de personalul medical pentru a nu face gălăgie. Totul, deși bătrâna fusese adusă la spital de fiica și ginerele acesteia pentru o anemie. Familia spune că bătrâna nu avea probleme de comportament și că starea ei este acum mai gravă. Mai mult, personalul medical nu a înștiințat familia cu privire la cele petrecute.

Fiica și ginerele femeii spun că au mers la spital pentru că bătrâna avea anemie. Prima dată fusese internată la Secția de Interne, mai apoi fiind transferată la Psihiatrie. 

Mai mult, aceștia susțin că starea vârstnicii este mult mai rea față de momentul când a fost internată. Pacienta este conștientă. A confirmat că a fosts edată și legată de pat pe secția Psihiatrie a Spitalului Județean Bacău. 

Pe de altă parte, doctorul care o îngrijea pe bătrână este de altă părere. Medicul spune că i-a mobilizat mâna pentru a evita smulgerea branulei. 

Rudele acuză faptul că bătrâna a fost internată la psihiatrie fără știința lor, nefiind nevoie, femeia fiind sănătoasă din punct de vedere psihic și emoțional. 

Spitalul neagă însă acuzațiile și spune că aparținătorii au fost informații. Reprezentanții unității medicale au susținut că femeia era extremde agitată și de aceea a fost nevoie de această măsură. 

Mai multe articole despre:
batrana anemie spital batrana sedata psihiatrie bacau