MENIU

Bătrân mort în azilul din Călugăreni, detalii tulburătoare: "Fratele meu a fost operat de directorul centrului". De ce nu a fost chemată ambulanța

Bătrân mort în azilul din Călugăreni, detalii tulburătoare:

Noi detalii șocante ies la iveală după ce un bătrân a murit în condiții suspecte în azilul de la Călugăreni, județul Mureș. Tragedia a avut loc la sfârșitul anului trecut, iar directorul centrului a făcut declarații halucinante. Acesta a spus că a refuzat să cheme ambulanța pentru că, citez, „trebuia programare”. 

Azilul de la Călugăreni, destinat persoanelor cu dizabilități, a intrat în atenția autorităților, după ce sora victimei a făcut acuzații grave.

Administratorii unui azil privat de bătrâni din Brașov, cercetaţi pentru evaziune fiscală - Printre ei se află și un cetățean spaniol

Femeia a spus că fratele ei, care avea o infecție gravă în corp, ar fi fost operat chiar de directorul azilului, deși nu are nicio pregătire în acest domeniu.

Căminele pentru bătrâni, o afacere extrem de bănoasă - Zeci de milioane de lei pompate de stat în azile

Ulterior, acesta a refuzat să îl transporte la spital, mai spune femeia. Aceasta a mai povestit că fratele ei a mai trecut printr-o situație asemănătoare în trecut, tot la același azil, însă atunci a reușit să îl salveze, pentru că a sunat chiar ea la 112.