MENIU

Bătaie pe bani între bombardierii Moldovei. Ce sumă a pus în joc Adrian "Beleaua" Corduneanu pentru lupta cu Băcăoanu

Temutul interlop Adrian Corduneanu a semnat contractul pentru lupta cu Băcăoanu. Cunoscut sub porecla "Beleaua", Corduneanu a mers la București pentru a semna contractul cu o companie care organizează lupte. Luptătorul a venit și cu o jumătate de milion de lei într-un diplomat, suma pe care a pariat-o pe propria victorie.

Dacă ambii interlopi vor semna acel contract, urmează să se stabilească data când va avea loc lupta. Totodată, Adrian Corduneanu a declarat că este sigur că îl va învinge pe Băcăoanu și va pleca acasă cu 100.000 de euro în plus. A ținut însă să precizeze că banii pe care îi va lua de la Băcăoanu îi va dona unor case de copii, potrivit BZI.

Interlopii și-au adresat cuvinte jignitoare și au ținut să povestească diferite întâmplări, petrecute în urmă cu mai mulți ani, pentru a se denigra reciproc. 

În trecut, Băcăoanu și frații Corduneanu au fost prieteni, dar după un timp, au devenit rivali. De-a lungul timpului, s-au bătut, s-au împușcat și s-au fugărit prin Iași din diferite cauze.

 

Mai multe articole despre:
bataie lupta corduneanu beleaua moldova bacaoanu