MENIU

Bătaie în toată regula pe stradă, la Târgu Jiu - 2 șoferi s-au ales cu dosar penal după ce și-au împărțit pumni și picioare - VIDEO

Bătaie în toată regula pe stradă, la Târgu Jiu - 2 șoferi s-au ales cu dosar penal după ce și-au împărțit pumni și picioare

Bătaie în trafic la Târgiu Jiu! Un taximetrist și un alt șofer și-au împărțit pumni și picioare minute bune după un accident. După ce polițiștii au reușit să îi despartă, cei doi s-au ales cu dosar penal.

Poliţiştii din Gorj au anunțat, vineri, că au deschis un dosar penal, după ce doi bărbaţi s-au luat la bătaie pe o stradă din Târgu Jiu din cauza unor neînţelegeri în trafic.

Doi bărbați de 43 și 37 de ani s-au luat la bătaie, vineri, imediat după un accident. Acestia și-au împărțit pumni și picioare chiar în apropierea sensului giratoriu de la Colegiul Național Spiru Haret din Târgu Jiu.

Este vorba despre un taximetrist și un șofer care s-au luat la bătaie în urma unei tamponări.

La fața locului a ajuns un echipaj de la Poliția Locală.

Taximetristul prezintă zgârieturi în zona gâtului, iar șoferul are geaca ruptă. Taximetristul susține că nu l-a lovit și că șoferul a fugit de la locul accidentului fapt pentru care l-a urmărit, potrivit gorjonline.ro.

IPJ Gorj a anuțat și că poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

“La data de 28 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în această dimineață, în jurul orei 08:35, în urma unui conflict în trafic, generat de producerea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, doi bărbați de 43 și 37 de ani, s-ar fi agresat fizic. În cauză sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Gorj după ce imaginile cu bătaia celor doi bărbați au fost difuzate în spațiul public.

Imaginile cu bătaia din trafic a celor doi șoferi din Târgu Jiu pot fi urmărite AICI - VIDEO

Sursa Foto: gorjonline.ro