MENIU

Bătaie ca în Vestul Sălbatic pe străzile din Suceava. Un bărbat, bătut de 7 indivizi, într-o gară VIDEO

Au fost identificați 7 agresori, toți bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani

Bătaie ca-n Evul Mediu, într-o gară din județul Suceava. Nu mai puțin de 7 indivizi au sărit cu bâte și topoare pe un bărbat. 

Secția de Poliție Rurală 3 Marginea a fost alertată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la un scandal violent ce avea loc pe strada Gării din comuna Dornești, din județul Suceava.

La sosirea polițiștilor la fața locului, au fost descoperite mai multe bucăți de lemn și alte obiecte contondente pe drumul public, dar nicio persoană nu se afla în zona respectivă.

Ulterior, s-a stabilit că victima incidentului este un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Rădăuți, care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți de către prieteni pentru a primi îngrijiri medicale specializate.

Polițiștii au mers la spital unde au identificat persoana vătămată și au purtat discuții cu aceasta pentru a afla detalii despre incident. Bărbatul a relatat că, în seara de 4 iulie, în jurul orei 21:00, se afla în fața gării CFR din comuna Dornești când a fost agresat de mai multe persoane care aveau asupra lor obiecte contondente.

În urma investigațiilor, au fost identificați 7 agresori, toți bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, din comuna Dornești și municipiul Rădăuți.

În acest moment, s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările continuă pentru adunarea de probe suplimentare.

Procurorul din cadrul unității de parchet competente coordonează activitățile de cercetare penală, iar măsuri preventive urmează a fi dispuse împotriva agresorilor identificați.