MENIU

Bătaie ca în filme într-un club de manele din Timișoara. VIDEO ŞOCANT

<p>Bătaie ca &icirc;n filme &icirc;ntr-un club de manele din Timișoara. VIDEO ŞOCANT</p>

Bătaie ca în filme într-un club de manele din viitoarea Capitală Europeană a Culturii, Timișoara. 12 persoane de etnie romă l-au bătut fără milă pe bodyguard-ul unui local şi pe un apropiat al acestuia. Atenţie, urmează imagini care v-ar putea afecta emoţional. 

Martorii citaţi de presa locală au povestit că scandalul a pornit de la un grup de romi care ar fi jignit românii aflaţi în interior. Omul angajat pentru paza clubului i-ar fi spus liderului scandalagiilor să înceteze cu injuriile.

Jignirile nu s-au oprit, dar o ploaie de lovituri s-a abătut asupra acestuia. Scaunele şi sticlele din bar au devenit armele agresorilor. Poliţiştii au fost chemaţi de vecinii speriaţi de scandal, însă, până la sosirea lor, grupul de romi violenţi a fugit. Acum aceştia sunt căutaţi pe baza imaginilor surprinse de camerele de surapveghere.

Cei doi bărbaţi au suferit răni grave, unul dintre ei fiind internat pentru următoarele 15 zile, iar unul pentru 18. Ultimul a fost operat şi i s-a implantat o placă de titan în cap. 

 
Mai multe articole despre:
Timişoara bătaie club club de manele