MENIU

Băsescu avertizează: Nimeni din cei care fură să nu stea liniștit!

Băsescu avertizează: Nimeni din cei care fură să nu stea liniștit!

Președintele Traian Băsescu a afirmat, joi, că nimeni din cei care fură nu trebuie să stea liniștit, în contextul în care a crescut capacitatea statului de a face față corupției.

Șeful statului a precizat că după inundațiile din 2005 în Timiș au fost realizate investiții de 150 de milioane de euro pentru refacerea digurilor, iar acum există proiecte de încă 210 milioane de euro, în timp ce în Teleorman nu s-a realizat niciun kilometru de dig.

"În Teleorman, unde Dragnea a lucrat 16 ani, este sărăcie și niciun kilometru de dig nou construit după inundațiile din 2005. Veți vedea cum își schimbă baronii firmele între ei. Veți vedea și firme de ale lui Nicușor Constantinescu lucrând în Teleorman, deci lucrurile se complică. Nu o spun ca amenințare, o spun sub cuvânt de onoare. Știu cât și cum a crescut capacitatea statului de a face față corupției, nimeni dintre cei care fură să nu stea liniștit. Este o recomandare pe care o fac. Nu-i bine să stea liniștiți fiindcă instituțiile statului devin tot mai eficiente", a declarat Băsescu, într-o emisiune B1 TV.

Pe de altă parte, el a spus că în cazul în care Victor Ponta va ajunge președinte și i se va pune pe masă numirea unui procuror ''prietenos'' la DNA va face acest lucru fără ezite pentru a satisface baronii.

"Ponta va ceda la orice presiune a baronilor, a proprietarilor trusturilor de presă. Vă asigur că Voiculescu se va duce la Președinție ca la el acasă", a afirmat șeful statului.