MENIU

EDU. RO. Evaluarea Naţională 2016. Baremul la Matematică, publicat pe EDU

<p>BAREM MATEMATICA EVALUAREA NATIONALA 2016</p>

EDU. RO Baremul şi subiectele la Matematică. Evaluarea Naţională 2016. Elevii de clasa a VIII-a au susţinut astăzi proba scrisă la Matematică. Subiectele şi baremul de corectare la MATEMATICĂ au fost publicate pe  EDU. RO şi pe realitatea.net. Consultă BAREMUL la MATEMATICĂ pentru EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016!

Baremul la Matematică, publicat pe EDU - EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016. Consultă BAREMUL la MATEMATICĂ pentru EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016!

BAREM M" src="http://media.realitatea.net/multimedia/image/201606/w728/barem-matematica-evaluarea-nationala-2016--subiectul-1_11627200.png" alt="(w728)

BAREM M" width="728" height="440" layout="responsive">


Subiecte MATEMATICA Evaluare Nationala 2016.

EDU. RO Baremul şi subiectele la Matematică. Evaluarea Naţională 2016. Conform datelor centralizate de edu. ro, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, 153.522 de candidaţi sunt aşteptaţi să se prezinte în cele 4.809 centre de examen în care se va desfăşura Evaluarea Naţională.

Edu. ro Subiecte şi barem EVALUAREA NAŢIONALA 2016. Subiecte Română

Edu. ro Subiecte şi barem EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016. Barem Română

EDU. RO Baremul şi subiectele la Matematică. Evaluarea Naţională 2016. Afişarea rezultatelor se va face pe data de 1 iulie, până la ora 16:00. Eventualele contestaţii pot fi depuse în aceeaşi zi, până la ora 20:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 5 iulie.

EDU. RO Baremul şi subiectele la Matematică. Evaluarea Naţională 2016.Lucrările vor fi corectate în alte judeţe

EDU. RO Baremul şi subiectele la Matematică. Evaluarea Naţională 2016. Pentru prima dată în procesul de evaluare a lucrărilor elaborate de candidaţii care susţin EN VIII, comisia naţională de examen a decis ca acestea să fie corectate în centre zonale de evaluare din alte judeţe decât cele în care au avut loc probele.

EDU. RO Baremul şi subiectele la Matematică. Evaluarea Naţională 2016. Calendarul Evaluării Naţionale 2016 EDU. ro:

27 iunie 2016 - Limba şi literatura română - proba scrisă 
28 iunie 2016 - Limba şi literatura maternă - proba scrisă 
29 iunie 2016 - Matematică - proba scrisă 
1 iulie 2016 - Afişarea rezultatelor (până la ora 16:00)
1 iulie 2016 - Depunerea contestaţiilor (orele 16:00 - 20:00) 
2 - 4 iulie 2016 - Rezolvarea contestaţiilor 
5 iulie 2016 - Afişare REZULTATE FINALE după contestaţii

EDU. RO Baremul şi subiectele la Matematică. Evaluarea Naţională 2016. Ponderea Evaluării Naţionale pentru admiterea la liceu este de 75%, restul de 25% fiind ponderea notelor obţinute în şcoala generală.

EDU. RO Baremul şi subiectele la Matematică. Evaluarea Naţională 2016. După afişarea REZULTATELOR FINALE pe edu.ro, elevii şi părinţii trebuie să completeze, în perioada 8-12 iulie, fişele de înscriere la liceu, urmând ca, pe 19 iulie, să se facă REPARTIZAREA COMPUTERIZATĂ şi, pe 20 iulie, să se afişeze REZULTATELE pe EDU. RO, potrivit calendarului Ministerului Educaţiei.

EDU.RO. "În vederea semnalării eventualelor disfuncţionalităţi apărute în derularea acestui EXAMEN, Ministerul Educaţiei pune la dispoziţia publicului, începând de luni, 27 iunie, linia TEL VERDE 0800801100 (număr de telefon apelabil gratuit). Linia telefonică 0800801100 va fi disponibilă zilnic, pe toată durata desfăşurării probelor, între orele 8-17", anunţă MINISTERUL EDUCAŢIEI, pe site-ul EDU. RO. 

EDU. RO Baremul şi subiectele la Matematică. Evaluarea Naţională 2016. Programele pentru disciplinele limba și literatura română și matematică, valabile pentru evaluarea națională pentru absolvenții clasei a VIII-a în anul școlar 2015- 2016, sunt cele aprobate prin Ordinul ministrului educației naționale nr. 4431/2014 privind organizarea și desfășurarea evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a în anul școlar 2014–2015.

EDU. RO În procesul de evaluare a lucrărilor și de rezolvare a contestațiilor, în cazul în care diferența dintre notele celor doi evaluatori este de cel mult 0,50 puncte, se calculează și se trece pe lucrare nota finală, calculată ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, a notelor acordate de cei doi profesori evaluatori.

EDU. RO Baremul şi subiectele la Matematică. Evaluarea Naţională 2016. În cazul în care diferența între notele acordate de către cei doi profesori evaluatori este mai mare de 0,50 puncte, lucrarea va fi recorectată de alți doi profesori evaluatori, stabiliți de președintele comisiei, iar nota acordată de aceștia, va fi nota finală.

EDU.ro. Comisiile județene/comisia municipiului București de organizare a evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a vor/va asigura dotarea cu camere funcționale de supraveghere video și audio a sălilor de clasă din unitățile de învățământ în care se desfășoară probele pentru evaluarea națională pentru elevii clasei a VIII-a, a sălilor în care se descarcă și se multiplică subiectele, precum și a sălilor în care se preiau, se evaluează și se depozitează lucrările scrise.

EDU. RO Baremul şi subiectele la Matematică. Evaluarea Naţională 2016.Activitatea de monitorizare a desfășurării evaluării naționale prin intermediul camerelor de supraveghere se va desfășura în conformitate cu o procedură stabilită de Comisia Națională de Organizare a Evaluării Naționale.

EDU. RO Baremul şi subiectele la Matematică. Evaluarea Naţională 2016.Examenele sunt supravegheate video

EDU. RO Baremul şi subiectele la Matematică. Evaluarea Naţională 2016. În vederea asigurării desfășurării corecte a evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a, în conformitate cu prevederile reglementărilor în vigoare, comisiile din unitățile de învățământ și comisiile județene/ comisia municipiului București de organizare a evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a verifică, prin sondaj, înregistrările audio-video din sălile de examen, după încheierea probei scrise. În cazul în care, la verificarea prin sondaj, se constată nereguli, fraude sau tentative de fraudă ori în cazul în care există sesizări privitoare la nereguli, fraude sau tentative de fraude, verificarea se face pentru înregistrările din toate sălile de examen din unitatea de învățământ respectivă.

Dacă, în urma verificărilor se constată existența unor nereguli, fraude sau tentative de fraudă, respectiv nerespectarea reglementărilor în vigoare, comisia din unitatea de învățământ ia măsurile care se impun, în conformitate cu prevederile metodologiei de organizare și desfășurare a evaluării naționale pentru elevii clasei a VIII-a, care pot merge până la acordarea notei 1 (unu) pentru fraudă sau tentativă de fraudă, conform edu.ro.

EDU. RO Baremul şi subiectele la Matematică. Evaluarea Naţională 2016.Se interzice candidaților la evaluarea națională să introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete și altele asemenea, candidații având obligația de a lăsa obiectele menționate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia din unitatea de învățământ în acest scop.

EDU.RO. Candidații care refuză depozitarea obiectelor menționate în sala stabilită de comisie în acest scop nu vor fi primiți în examen.

Se interzice candidaților la evaluarea națională să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălțăminte, în penare și altele asemenea ori în băncile în care sunt așezați în sălile de examen, orice fel de lucrări: manuale, cărți, dicționare, culegeri, formulare, memoratoare, notițe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidați etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, scrie EDU.RO.

EDU. RO Baremul şi subiectele la Matematică. Evaluarea Naţională 2016.Se interzice candidaților să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălțăminte, în penare și altele asemenea, sau în băncile în care sunt așezați în sălile de examen, telefoane mobile, căști audio, precum și orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la rețele de socializare, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidați sau cu exteriorul.

Se interzice candidaților să comunice între ei sau cu exteriorul, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidați sau cu exteriorul.

EDU. RO Baremul şi subiectele la Matematică. Evaluarea Naţională 2016. Candidatul major și părinții/reprezentanții legali ai candidatului minor pot solicita comisiei județene/a municipiului București de organizare a evaluării naționale să vadă lucrarea/lucrările proprie/proprii a/ale propriului copil numai după afișarea rezultatelor finale după contestații. La vizualizarea lucrării/lucrărilor, candidatul minor trebuie să fie însoțit obligatoriu de un părinte/reprezentant legal.

EDU. ro. Topul celor mai bune licee în 2015:

1. Colegiul Naţional „Sfântul Sava”
2. Colegiul „Naţional” din Iaşi
3. Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova
4. Colegiul Naţional „Emil Racoviţă“ Cluj-Napoca 
5. Colegiul Naţional „Andrei Şaguna“ Braşov

EDU. RO Baremul şi subiectele la Matematică. Evaluarea Naţională 2016.Media de admitere la liceu este compusă din media de la Evaluarea Naţională care cântăreşte 75% , restul revenind mediei din anii de gimnaziu.

EDU.ro Anul trecut, rata de promovare s-a îmbunătăţit în toate judeţele, cu o singură excepţie: Teleorman (67%, în 2015, faţă de 70%, în 2014).EDU. RO Baremul şi subiectele la Matematică. Evaluarea Naţională 2016. EDU. RO.

Mai multe articole despre:
null