MENIU

Bărbatul mort în accidentul de tramvai era angajat SPP și soțul femeii implicate în incidentul cu piromanul din Parlament

Polițiștii urmează să stabilească exact cum s-a petrecut tragedia

Dezvăluire sinistră în cazul tragicului accident din Capitală, în urma căruia un șofer a murit în mașină, după ce s-a ciocnit de un tramvai. Bărbatul era angajat al Serviciului de Protecție și pază, iar soția sa, angajată la magazinului de suveniruri din Parlament, a trecut prin clipe groază cu doar două zile în urmă, când un piroman a dat foc incintei.

Potrivit unor surse Realitatea Plus, bărbatul lucra la SPP şi se afla în timpul său liber când s-a petrecut tragicul accident de pe Șoseaua Progresului, din București.

Autoturism a intrat în plin într-un tramvai. Șoferul, rămas încarcerat, a decedat ulterior. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de prim-ajutor. Circulația tramvaielor a fost blocată timp de aproximativ 3 ore. Pentru a veni în sprijinul călătorilor a fost înființată linia navetă 625, care circulă între Piaţa Danny Huwe şi Şura Mare, conform anunțului făcut de STB.

Potrivit polițiștilor, vatmanul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero, dar la testărea preliminară cu aparatul DrugTest au rezultat indicii cu privire la posibila prezență în organism a substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost condus la sediul INNL pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

În urmă cu două zile, soția sa a suferit un atac de panică după ce un individ a aruncat în direcția ei cu benzină și a dat foc.