MENIU

Bărbatul care l-a înjunghiat pe jurnalistul de la Pro TV, surprins de camere. Poliţia cere ajutor

Luni, un jurnalist al Pro TV a fost înjunghiat, în faţa sediului televiziunii la care lucra, de către un necunoscut. Poliţia Capitalei a făcut publice imaginile de pe camerele de supraveghere şi cere ajutorul oamenilor pentru a-l putea identifica pe agresor.

Poliţia Capitalei solicită sprijin de la persoanele care au cunoştinţă despre bărbatul din imagini, care a fost surprins la data de 4 mai a.c., pe strada Mătăsari din sectorul 2, la scurt timp după săvârşirea unei agresiuni asupra unui tânăr.

Cei care l-au văzut şi pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Potrivit Poliţiei Capitalei, victima se numeşte Alin Ştefan Floroiu, are 31 de ani şi este producător în cadrul Departamentului Sport al Pro TV.

Acesta venea la serviciu, iar în apropierea sediului instituţiei un necunoscut l-ar fi întrebat dacă lucrează la Pro TV. După ce Floroiu a răspuns, acesta l-a înjunghiat în piciorul stâng, după care a fugit. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Pantelimon”.