MENIU

Bărbatul acuzat că a agresat sexual o fetiţă de şcoală primară a fost arestat, după ce Judecătoria Ploieşti îl lăsase ÎN LIBERTATE

Deși era vorba de 2 agresiuni, prima instanta a considerat că arestarea ar fi nejustificata

Bărbatul din judeţul Prahova acuzat de agresiune sexuală asupra unei fetiţe de şcoală primară a fost arestat preventiv, după ce procurorii au contestat decizia Judecătoriei Ploieşti de a-l lăsa în libertate.

Tribunalul Prahova a desfiinţat, luni, decizia Judecătoriei Ploieşti de a lăsa în libertate un bărbat inculpat pentru două fapte de agresiune sexuală asupra unei fetiţe de şcoală primară. Magistraţii au admis contestaţia procurorilor şi au dispus arestarea preventivă a bărbatului suspectat că a comis în mod repetat faptele, potrivit news.ro.

Judecătoria Ploieşti a considerat propunerea de arestare ca fiind ”neîntemeiată” şi a dispus, săptămâna trecută, măsura controlului judiciar faţă de inculpat. 
 
Decizia Judecătoriei Ploieşti a fost contestată de Parchet. 
 
Conform unor surse judiciare, bărbatul inculpat era prieten de familie cu părinţii victimei şi în acest context ar fi agresat-o pe copilă. Din soluţia Judecătoriei Ploieşti, publicată pe portalul instanţelor de judecată, reiese că agresiunea a avut loc în mod repetat, o dată în luna martie a acestui an şi a doua oară în luna mai.