MENIU

Bărbații implicați în scandalul de la Eforie au părăsit spitalul înainte de a fi examinaţi. Poliția a deschis dosar penal în urma altercației de pe plajă

O nouă încăierare pe plaja din Eforie. Foto/Poliția

Cei trei bărbaţi implicaţi în scandalul de la Eforie, de duminică seară, au fost transportaţi la spital, dar au părăsit unitatea medicală înainte de a fi examinaţi, a anunțat poliția. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

”Din cercetările efectuate până în prezent, rezulă că trei bărbaţi s-ar fi agresat fizic reciproc, pe fondul unui conflict spontan, pe aleea Belona din oraşul Eforie. Aceştia au fost transportaţi la spital, dar au părăsit unitatea medicală înainte de a fi examinaţi. Până în momentul de faţă, nicio persoană nu a dorit să depună plângere”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Ei au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii au fost sesizaţi, duminică, în jurul orei 18.30, că pe plaja din Eforie ar fi avut loc o agresiune. Ei s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că acest conflict ar fi fost implicate mai multe persoane, pe fondul unui conflict spontan.