MENIU

Bărbații implicați în bătaia dintr-un mall din Craiova, reținuți depoliție

Rețineri poliție

Doi tineri implicați în bătaia din mall-ul din Craiova, din urmaă cu câteva zile, au fost reținuți de polițiști. În urma altercației, unul dintre bărbați a ajuns la spital. Scandalul ar fi pornit de la vânzarea unor parfumuri, relatează Realitatea PLUS.

Alți doi tineri implicați în scandalul din mall au ajuns la auderi. Oamenii legii i-au prins la câteva ore după bătaie și i-au reținut. Întreaga scenă s-a petrecut la câțiva metri de agenții de pază ai mall-ul, iar disputa a pornit de la vânzarea unor parfumuri.

Ceilalți doi tineri implicați în bătaie au fost reținuți ieri, la scurt timp după incident. Unul dintre ei a ajuns însă întâi la spital pentru a primi îngrijiri medicale. 

Vă remintim că o bătaie cu pumni și picioare între patru tineri a avut loc recent într-un mall din Craiova. Totul s-a întâmplat spontan, iar unul dintre bărbați, în vârstă de 21 de ani, a fost grav rănit. 

Polițiștii au fost alertați și s-au deplasat de îndată la locul altercației. Astfel, oamenii legii, după ce i-au identificat pe bătăuși, au deschis dosar penal pentru lovire, dar și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Niciunul dintre tineri nu avea asupra lui obiecte ascuțite. Imediat după scandal, tânărul de 21 de ani a fost dus la spitalul județean pentru a primi îngriji medicale. 

Mai multe articole despre:
craiova mall craiova bataie mall barbati retinuti