MENIU

Bărbați reținuți, la Giurgiu, după ce au lovit două persoane și le-a distrus autoturismul

Doi bărbaţi, cu vârste de 30, respectiv 63 de ani, din municipiul Giurgiu au fost reţinuţi de poliţişti după ce ar fi lovit cu un obiect contondent două persoane, un bărbat şi o femeie, din aceeaşi localitate, ar fi distrus autoturismul acestora şi ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică.

Bărbați, reținuți la Giurgiu după ce au agresat un bărbat și o femeie


"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Giurgiu au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că mai multe persoane s-ar fi agresat, cu bâte din lemn, în Piaţa Gării. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, în urma unui conflict mai vechi, doi bărbaţi, cu vârste de 30, respectiv 63 de ani, din municipiul Giurgiu, ar fi lovit cu un obiect contondent alte două persoane, un bărbat de 39 de ani şi o femeie, de 35 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi distrus autoturismul acestora şi ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică. Prin acţiunile lor, a fost creată o stare de temere şi indignare persoanelor aflate în împrejurimi", se arată într-un comunicat de presă transmis, duminică, de IPJ Giurgiu.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi unităţii de parchet competente, cu propuneri procedurale, conform Agerpres.

Mai multe articole despre:
barbat retinut Giurgiu politia