MENIU

Bărbat urmărit național, evadat de la Psihiatrie, găsit de jandarmi în fața gării

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, căutat la nivel național după ce a evadat dintr-o secție de Psihiatrie, a fost depistat de jandarmii din Drobeta Turnu Severin. Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, când echipajele de patrulare au observat un individ care se comporta neobișnuit în zona gării.

Bărbatul de 44 de ani a fost găsit în gară

Conform informațiilor transmise de Jandarmeria Mehedinți, bărbatul părea dezorientat și necesita ajutor. După ce jandarmii au efectuat verificări, au descoperit că acesta era urmărit național, fiind fugit din secția de Psihiatrie cu o zi înainte, fără permisiunea personalului medical.

Imediat după identificare, jandarmii l-au escortat pe bărbat înapoi la unitatea medicală din Drobeta Turnu Severin, unde a fost reinternat pentru a primi îngrijirile necesare.

„Jandarmii aflaţi noaptea trecută în misiunea de patrulare au observat în faţa gǎrii, un bărbat care le-a atras atenția prin modul de comportament. Acesta era dezorientat şi părea cǎ are nevoie de ajutor”, au transmis, duminică, reprezentanții Jandarmeriei Mehedinţi.