MENIU

Crimă îngrozitoare în Bistrița! Un bărbat a fost înjunghiat cu cruzime, medicii nu au mai putut să-l salveze. Cine este criminalul

Seara trecută, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizați despre producerea unei agresiuni fizice asupra unui bărbat, de 46 de ani, din Bistrița Bârgăului. Conform informațiilor furnizate de ISU Bistrița-Năsăud, victima a fost găsită în stare de stop cardio-respirator.

„Bărbat aproximativ 40 de ani, găsit în stop cardiorespirator, s-au aplicat manevrele de resuscitare și a fost predat la UPU SMURD cu manevre de resuscitare în curs”, informează reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud, citați de presa locală.

Rănile provocate de atacul cu cuțitul au fost prea grave, iar bărbatul s-a stins la spital: „La Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adus aseară (11 aprilie), la ora 22.03, un bărbat în vârstă de 46 de ani din localitatea Bistrița Bârgăului, în stare gravă, în stop cardio-respirator, prezentând plagă prin penetrare în zona hemitoracelui stâng, afirmativ agresiune fizică. În ciuda eforturilor depuse de medici, pacientul nu a  răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decesul la ora 22.20”, precizează purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

În urma probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului bănuit de comiterea infracțiunii de omor.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat, în cursul zilei de astăzi, Tribunalului Bistrița-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.

În urma delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, cercetările sunt efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de omor.

Mai multe articole despre:
crima politie politisti spital cercetari judiciare ipj