MENIU

Bărbat înjunghiat mortal, în parcarea unui mall din Constanța. Agresorii s-au năpustit asupra lui și l-au făcut una cu pământul!

Bărbat înjunghiat mortal, în parcarea unui mall din Constanța

Incident tragic în parcarea unui mall din Constanța. Un bărbat a decedat după ce a fost atacat și înjunghiat de mai mulți agresori.

Atacatorii bărbatului înjunghiat ar fi livratori.

Mai multe mașini de poliție au intervenit în parcarea de la METRO unde doi dintre suspecți au fost reținuți de către oamenii legii. Aceștia au părăsit locul faptei, dar au fost găsiți de Poliție! 

Potrivit IPJ Constanța, cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului. 

Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 24.10.2024, în jurul orei 11.55, polițiștii Poliției Municipiului Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic, de mai multe persoane, cu un obiect tăietor-înțepător, în parcarea subterană a unui mall.

Ulterior, persoanele bănuite de comiterea faptei ar fi părăsit zona.

La fața locului au fost dirijate mai multe patrulele de pe raza municipiului Constanța, la scurt timp persoanele bănuite de comiterea faptei fiind identificate.

Acestea se află acum în custodia polițiștilor, relatează presa locală.

Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Mai multe articole despre:
scandal constanta mall vivo parcare barbat injunghiat decedat