MENIU

Bărbat înjunghiat într-o stație de tramvai din sectorul 2 al Capitalei, după o ceartă cu doi tineri

Martorii incidentului au fost cei care au sunat la 112

Incident șocant într-o stație de tramvai din sectorul 2 al Capitalei. Un bărbat a fost înjunghiat de doi tineri, după ce s-ar fi certat cu doi tineri. Alerta s-a dat la 112 pentru că scenele barbare au avut loc în spațiul public.

În ziua de 27 august, în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Secției 7 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat ar fi fost agresat fizic, cu un obiect tăietor-înțepător, de către doi tineri.

Din primele verificări a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan declanșat într-un mijloc de transport în comun, doi tineri ar fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 50 de ani, după ce au coborât într-o stație din Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul subunității menționate și un echipaj de prim-ajutor, care a transportat bărbatul la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În acest moment cercetarea este în desfășurare, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și pentru identificarea și depistarea celor doi tineri bănuiți de săvârșirea faptei, a transmis Poliția Capitalei.

Mai multe articole despre:
barbat injunghiat statie tramvai sector 2 scandal