MENIU

Bărbat găsit MORT în casă, la scurt timp după ce a încălcat un ordin de restricție: ce IPOTEZĂ iau în calcul polițiștii

Anchetă poliție

Un bărbat a fost găsit mort în propria locuință din Târgu Mureș chiar în ziua în care a agresat-o pe fosta iubită și pe partenerul aceștia la locul lor de muncă, încălcând un ordin de restricție, informează poliția.

”Imediat de la sesizare, au fost demarate activități de verificare pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale în consecință”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Mureș.

La scurt timp după această sesizare, polițiștii au primit o alta în care erau anunțați că în locuința bărbatului respectiv s-ar fi auzit un zgomot puternic.

Ajunși la fața locului, omaenii legii l-au găsit pe bărbatul în cauză decedat. Se pare că ar fi vorba despre o sinucidere.

Cât privește zgomotul despre care au vorbit cei care au sesizat poliția, primele informații indică faptul că acesta ar fi provenit de la o sticlă spartă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.