MENIU

Bărbat fără permis, eliberat după ce a fugit de poliție și a aruncat o pungă de droguri pe geamul mașinii

Bărbat fără permis, eliberat după ce a fugit de poliție

Decizie revoltătoare. Un bărbat de 53 de ani, care a fugit de poliție în timp ce era la volanul unui bolid, a fost lăsat liber de procurori. Șocant este că individul nu avea permis de conducere, era a treia oară când comitea infracțiuni, iar în timp ce fugea de oamenii legii, a aruncat pe geamul mașinii și o pungă cu droguri. 

Individul de 53 de ani a provocat un adevărat haos pe străzile din Baia Mare. Nu a vrut să oprească la un control de rutină, iar agenții de la rutieră a pornit în urmărirea lui. Bărbatul a apăsat însă pedala de accelerație a bolidului, iar după câțiva kilometri, acesta a aruncat o pungă pe geamul mașinii cu o substanța albă cristalină.

În cele din urmă a fost blocat de polițiști, imobilizat și dus la secție. După ce a dormit în arest 24 de ore, bărbatul a fost eliberat. Decizia a stârnit revoltă, mai ales că era pentru a treia oară prins de polițiști conducând fără permis de conducere.

Mai mult, într-o pungă aruncată pe geamul mașinii, polițiștii au descoperit o substanță albă ce pare a fi drog, spun oamenii legii. 

Mega țeapă pentru Gigi Becali. Cum l-au lăsat hackerii fără milioane de euro în cont

Mai multe articole despre:
politie droguri permis de conducere infractiuni