MENIU

Bărbat de 34 de ani prins încercând să vândă droguri la un bal al bobocilor

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, suspectat că intenționa să vândă droguri de mare risc la un bal al bobocilor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, conform anunțului făcut luni de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Covasna.

Cum s-a întâmplat totul

Incidentul a avut loc în noaptea de 4 spre 5 octombrie, când polițiștii au efectuat o razie în municipiul Târgu Secuiesc. În urma acestei acțiuni, bărbatul a fost prins în flagrant delict cu aproximativ 190 de grame de amfetamină, un drog de mare risc, ascunse într-o pernă aflată în portbagajul mașinii sale. Pe lângă droguri, autoritățile au descoperit și ridicat din autoturismul suspectului mai multe arme albe, inclusiv un box metalic, o bâtă de baseball, un cuțit și o tomfă, precum și sume de bani în lei și valută.

„Persoana a fost depistată în timp ce deținea droguri de mare risc și arme albe, iar din cercetările ulterioare a rezultat că acesta intenționa să participe la un alt eveniment dedicat tinerilor, în comuna Brețcu, județul Covasna", se arată într-un comunicat al IPJ Covasna.

Procurorii DIICOT, Biroul Teritorial Covasna, au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Covasna a hotărât arestarea preventivă pentru 30 de zile. Ancheta continuă pentru a clarifica toate aspectele legate de activitățile infracționale ale suspectului.