MENIU

Bărbat care agăța femei pe internet pentru a le lua banii, prins în flagrant de poliţişti

Bărbat care agăța femei pe internet pentru a le lua banii, prins în flagrant de polițiștii bucureșteni

Polițiștii bucureșteni au reușit să prindă vineri un bărbat de 51 de ani care agăța femei pe internet, apoi le invita la restaurant iar în final le păcălea pentru a-i da sume substanțiale de bani, au declarat pentru AGERPRES surse din poliție.

Potrivit surselor citate, bărbatul a fost identificat în urma unui flagrant în timp ce lua de la o femeie un plic ce conținea suma de 1.100 de euro.

Bărbatul, originar din Arad, intra în vorbă cu femei din diferite județe ale țării, în vârstă de aproximativ 30 de ani, pe care le identifica pe diferite site-uri de socializare. El se prezenta ca fiind angajat la Ambasada SUA sau Ambasada Israelului, le spunea femeilor că este pilot sau militar care a efectuat diferite misiuni în Afganistan, asigurându-le că are o situație materială foarte bună. După ce discuta pe internet mai mult timp cu o femeie, o invita la restaurant de lux, unde amintea din nou de situația lui materială, garantând că este una "foarte bună". Femeile credeau ceea ce le spune bărbatul, care juca foarte bine rolul "escrocului sentimental". Mai mult, acesta le spunea că deține o vilă de lux în Kiseleff.

Mai multe articole despre:
poliţişti internet înşelăciuni