MENIU

Bărbat atacat de urs într-o comună din vârful muntelui, în Suceava. Victima a ajuns la spital cu răni grave la mâini și picioare

Jandarmii au încercat să dea de animal, dar fără șanse. Foto/Jandarmeria.

S-au înmulțit atacurile urșilor asupra oamenilor, aproape că nu trece zi, fără ca un om să nu aibă probleme cu sălbăticiunile.

Un bărbat de 54 de ani a fost atacat, marţi după-amiază, de un urs, în zona localităţii Vama din judeţul Suceava, el reuşind să sune la 112 pentru a primi ajutor. Victima are răni la mâini şi la un picior, fiind transportată la spital. Jandarmii au patrulat în zonă, dar nu au mai observat animalul.

”Astăzi, în jurul orei 13:00, jandarmii suceveni au fost informaţi prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 54 de ani că a fost atacat de un urs, provocându-i răni la mâini şi un picior, în zona extravilană Sălătruc din localitatea Vama”, a transmis, marţi, Jandarmeria Suceava.
 
În scurt timp, acolo s-au deplasat un echipaj al Jandarmeriei Montane şi un echipaj SMURD. Bărbatul a primit îngrijiri medicale, iar apoi a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.
 
 
Ursul nu se mai afla în zonă, dar jandarmii au continuat să patruleze, folosind semnalele acustice şi luminoase pentru a se asigura că pericolul a trecut. 
 
Mai multe articole despre:
barbat atacat urs suceava