MENIU

Barack Obama, dezvăluiri despre OZN-uri și extratereștri din alte galaxii: Există într-adevăr înregistrări...

Barack Obama, dezvăluiri despre OZN-uri și extratereștri din alte galaxii

Barrack Obama a vorbit despre zvonurile privind laboratoarele în care serviciile secrete americane ar ține creaturi extraterestre. Fostul președinte american a dezvăluit că nici măcar el nu a avut acces la toate informațiile de acest tip, potrivit Realitatea PLUS. 

Mai multe filmări cu diverse obiecte zburătoare neidentificate au fost prezentate serviciilor americane în ultimii ani. Cele mai recente imagini au fost surprinse chiar luna trecută. Pentagonul a analizat înregistrările și a confirmat că ce se vede în imagini este un obiect neidentificat.

„Toată lumea vorbește despre acești extratereștri, cu OZN-uri sau cum le mai numesc ei. Aveți o teorie despre toate asta?”, l-a întrebat comedianul și muzicianul Reggie Watts pe fostul președinte al SUA Barack Obama în celebra emisiune „The Late Late Show”, cu James Corden.

„Când vine vorba de extratereștri, sunt câteva lucruri pe care nu pot să ți le spun în direct”, a declarat Obama, adăugând, în glumă, că „adevărul e că, atunci când am ajuns în Biroul Oval, am întrebat: există un laborator unde ținem extratereștrii și alte specimene? Ei au făcut ceva cercetări și răspunsul a fost nu”.

În ciuda abordării amuzante a subiectului, Barack Obama a susținut că există într-adevăr înregistrări ale mai multor obiecte zburătoare care sunt clasificate ca fiind neindentificate.

„Chiar sunt serios când spun că există înregistrări ale mai multor obiecte care zboară pe cer, iar noi nu știm exact și nici nu putem explica exact ce sunt, cum se mișcă, traiectoria lor, ele nu au un model ușor de explicat”, a explicat Obama în același talk-show.

Totodată, fostul președinte a subliniat, în același ton glumeț că, și dacă ar exista extratereștri, aceștia ar trebui să-și țină identitatea secretă.

„Oamenii iau în serios acest subiect și încearcă să-l investigheze. Cu toate astea, n-am nimic nou de raportat azi. Dar... Serios, am o întrebare: Ar trebui să ții secret dacă ești extraterestru, nu? Cum făceau cei din filmul „Bărbați în negru”, când cineva le punea întrebări despre extratereștri, aceștia evitau subiectul. Gândiți-vă la asta!”, a mai spus Obama.