MENIU

Bani falși în magazinele din București. Incredibil ce bancnote folosesc falsificatorii - FOTO

Caz șocant descoperit de polițiștii bucureșteni. Un bărbat avea asupra lui o serie de bancnote false de mare valoare, dar care erau imprimate pe o singură față. Oamenii legii atrag atenția să fim atenți când ni se solicită să schimbăm sau să primim ca rest bancnote mari, în condiții suspicioase.

Miercuri, în sectorul 5 al Capitalei, jandarmii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au observat un bărbat care manifesta reticență în relaționarea cu ei, iar când l-au percheziționat au descoperit o folie de plastic pe care erau imprimate trei bancnote identice cu cele de 100 de lei, cu mențiunea că aveau o singură latură tipărită. 

Metoda de înşelătorie cu bani falşi pe Telegram. Poliția lansează un avertisment

Bărbatul, cu vârsta de 21 de ani, a declarat că a găsit materialele în zona unor pubele de gunoi, dar însușirea acestora și neanunțarea autorităților îi pot cauza probleme, motiv pentru care bărbatul a fost predat polițiștilor, în vederea continuării cercetărilor. 

Atragem atenția asupra acestui fapt și reamintim că, în momentul în care deveniți martorii unor încălcării ale legii, trebuie să solicitați sprijinul autorităților prin apel la și să nu vă însușiți materiale care vă pot incrimina, ca în cazul de față, a transmis Jandarmeria Capitalei.

Metoda „Restaurantul”, din ce în ce mai folosită de hoți. Cum au fost jefuiți turiștii într-un local din Brașov