MENIU

Bancomat INCENDIAT, la Arad! Au fost sustrași 200.000 de lei. Cercetările vor fi preluate de un procuror

Foto: specialarad.ro

Caz halucinant în Șiria, județul Arad: un bancomat din centrul comunei a fost incendiat în această dimineață în jurul orei 04.00. Au fost sustrași 200.000 de lei.

Pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului și au găsit fum ieșind din bancomat. Cercetarea la fața locului este în plină desfășurare, oamenii legii încearcă să afle cum a fost provocat incendiul. 

„În dimineața de 5 iulie, în jurul orei 3:50, prin 112 a fost sesizat un incendiu, la un bancomat situat într-un magazin din zona centrală a localității Șiria. A fost constituită echipa operativă extinsă, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Arad, polițiști criminaliști și alți specialiști, pentru efectuarea cercetării la fața locului”, a transmis Poliția.

„Din administrarea probelor, până în acest moment, sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de furt calificat.

Din bancomat au fost sustrași 200.000 de lei. Prejudiciul total urmează a fi stabilit.

Având în vedere particularitățile acestui caz, cercetările urmează a fi preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

De asemenea, din dispoziția conducerii Poliției Române, la Arad, se deplasează o echipă de specialiști din cadrul Direcției Investigații Criminale, pentru a acorda sprijin în derularea anchetei”, au mai transmis autoritățile.

O nouă metodă de înșelăciune la bancomat. Inventivitatea hoților a uimit polițiștii

 

Mai multe articole despre:
bancomat incendiat arad