MENIU

Băiatul UCIS în Belgia de părinți a intuit pericolul: "Nu mă lăsa, că mama mă omoară!" Primele declarații ale bunicilor băiatului - Mărturii cutremurătoare

Raul, micuțul ucis în bătaie de tatăl vitreg/ Captură foto

Bunicii băiatului român ucis în Belgia au făcut primele mărturisiri. Cu ochii în lacrimi, aceștia povestesc cum au fost mințiți luni de zile de mamă și de tatăl vitreg că cel mic trăiește. Rudele încearcă acum să strângă banii necesari ca să poată aduce trupul lui Raul în țară. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional. 

Bunicii trăiesc acum cu o vină apăsătoare. Ani de zile, nepotul lor îi ruga în lacrimi să îl scape de propria mamă.

"Venea la noi copilul şi 'Mamă, tată, nu mă lăsa, că mama mă omoară!', a povestit bunica baiatului, la un post TV.

Cei bătrâni nu au crezut, însă, nicio clipă că fiica lor va face un gest extrem. Săptămână trecută, trupul băiatului a fost găsit într-o geantă, pe fundul unui lac din nordul Belgiei.

Timp de aproape trei luni, mama şi tatăl vitreg al copilului au ascuns crima. De când a fost luat din ţară, bunicii l-au mai văzut o singură dată pe Raul, printr-un apel video, în noiembrie anul trecut.

"Am sunat să ne arată copilul. Nu a vrut nicicum. Ba că îl culcă, ba că-i afară, ba că-i la magazin. Am auzit că l-a ţinut în casă, sub pat pe copil. I-a luat acolo să-i chinuie pentru ce? Mai bine îi lăsa aici", a mai spus femeia.

Familia strânge acum bani ca să poată aduce şi înmormânta în România trupul celui mic. Între timp, mama rămâne în arest în Belgia, acuzată de agresiune și complicitate la omor. În custodia poliţiştilor este şi tatăl vitreg, care a încercat să fugă. Anchetatorii l-au prins în Olanda, la aproape trei luni după ce ar fi ucis copilul cu sânge rece. 

Mai multe articole despre:
baiat baiat ucis belgia bunici marturii bunici