MENIU

Băiat de 7 ani din Arad, de negăsit. A treia zi de căutări - localnicii s-au alăturat operațiunii de salvare

Băiatul dispărut din Arad, căutat pentru a treia zi. Foto: IPJ Arad

Operațiunile de căutare au fost reluate, luni dimineață, în cazul băiatului de 7 ani din satul Vânători, județul Arad, dispărut cu trei zile în urmă. Zeci de forțe de ordine, localnici, dar și simpli voluntari participă la căutări, transmite Realitatea Plus. IPJ Arad a publicat semnalmentele băiatului pentru ca cei care îl văd să poată suna la 112.

Aproximativ 300 de oameni participă la căutarea băiatului, în cea de-a treia zi. 125 dintre aceștia sunt voluntari. 

Autoritățile folosesc câini dresați, un elicopter și o autospecială cu termoviziune. Aria căutărilor a fost extinsă pe o suprafață de 60 de km pătrați. 

IPJ a transmis că Sebastian Corbei, în vârstă de 7 ani, a fost văzut ultima dată sâmbătă, în jurul orei 16:30, la o stână de lângă localitatea Vânători. El plecase de acasă sâmbătă dimineaţă, la joacă în sat, ulterior alăturându-se altor copii pentru a merge la stână însoţiţi de un localnic bătrân. Copilul are 1,20 metri înălţime, păr şaten, faţă ovală, constituţie astenică, dar nu se cunoaşte îmbrăcămintea pe care o avea. Persoanele care îl văd sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie. 

Mai multe articole despre:
baiat disparut arad operatiune de salvare