MENIU

Bacalbaşa: Referendumul, ghicitoare de nerezolvat pentru o parte din populaţie

<p>Bacalbaşa</p>

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a declarat, luni, la Parlament, că referendumul pentru familie a fost "un fel de ghicitoare de nerezolvat" pentru unii alegători şi că problema familiei face parte din problemele "înfricoşătoare" cu care se confruntă omenirea.

"Această iniţiativă a fost iniţiativa unui grup larg de cetăţeni neînregimentaţi politic şi sprijiniţi de Biserica Ortodoxă Română şi din câte am înţeles şi de alte culte, în care sprijinul de partid a fost întrucâtva lăsat în urmă", a spus, luni, la Parlament, deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa, despre referendumul pentru familie, conform mediafax.ro.

Întrebat ce înseamnă faptul că nu a atins cvorumul pentru validare, deputatul social-democrat a răspuns: „Ce denotă acest lucru? Denotă mai multe elemente. Pe de-o parte că oamenii nu au înţelegerea formelor abstracte de formulare cum a fost formulat buletinul conform unei legi care nu permitea o altă formă, ceea ce pentru o parte din populaţie, cu un nivel de educaţie administrativă şi juridică elementară a fost un fel de ghicitoare de nerezolvat”.

Mai multe articole despre:
referendum familie Nicolae Bacalbaşa