MENIU

BAC 2015. Cele mai amuzante perle: "Care-i" e cu cratimă ca să nu se confunde cu oraşul Carei

<p>BAC 2015. Cele mai amuzante perle: "Care-i" e cu cratimă ca să nu se confunde cu oraşul Carei</p>

BACALAUREAT 2015. Profesorii care au corectat lucrările elevilor la simularea probei de Limba română la Bacalaureat au avut parte de câteva surprize de proporţii.

BACALAUREAT 2015. Lucrările unor adolescenţi sunt pline de greşeli, însă unii dintre ei au scris câteva perle care vor rămâne, cu siguranţă, în topul celor mai amuzante rânduri din istoria Bacalaureatului, scrie evz.ro.

"Rolul verbelor la perfect simplu e să ne spună că Ioan Slavici era oltean".

"«Care-i» e cu cratimă ca să nu se confunde cu oraşul Carei, de unde am şi eu o rudă care se scrie cu litera mare".

"Arghezi...cine să-l înţeleagă pe omul asta? Sunt sigur că viaţa lui era tristă pentru ca nu avea prieteni cu care să iasă la o bere. D-aia a scris poezii triste".

Bacalaureat 2015 subiecte matematică M2 - științele naturii şi M1 mate-info 

"Eu şi tatăl meu nu avem o comunicare prea bună. El îmi spune mereu să nu mai vin dimineaţa de la club, eu îi spun că distracţia maximă începe după miezul nopţii, dar nu mă ascultă, aşa că în loc să comunicăm, ne certăm".

"Trebuie să vezi întâi filmul, înainte să citeşti o carte, ca e un fel de rezumat mai uşor de citit. Dacă nu s-a făcut film dupa carte, nici n-ar trebui să se dea la examen”.

"Mama mea a citit "Pasărea spin" după ce a vazut filmul la televizor pe vremea lui Ceauşescu. Sunt două cărţi fără poze decât pe copertă, dar uite că i-au placut".

Barem și Rezolvări Matematică la Bacalaureat 2015