MENIU

Record la alocarea voucherelor "Rabla pentru electrocasnice". 10.000 de tichete în 3 minute, aproape jumătate din buget alocată într-o oră

Bannerul oficial al programului Rabla pentru electrocasnice

Interes extrem de mare pentru programul "Rabla pentru electocasnice". În primele 3 minute de la activarea opțiunii de generare a voucherelor au fost deja emise 10.000 de tichete, iar într-o oră s-a consumat aproape jumătate din bugetul alocat etapei. 

În prima etapă de activarea a voucherelor din aplicația informatică, persoanele fizice au posibilitatea ca timp de 14 zile, până pe 3 iunie, să intre în contul de utilizator și să genereze vouchere aferente categoriei, după cum urmează:
 
Voucherele acordate:
- 400 de lei pentru mașini de spălat rufe, inclusiv cu uscător având cel puțin noua
clasa energetică C;
- 400 de lei pentru mașini de spălat vase având cel puțin noua clasa energetică D;
 -400 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puțin noua clasă energetică E;
 
Persoanele fizice au posibilitatea ca timp de 14 zile, până pe 3 iunie, să intre în contul de utilizator și să genereze vouchere pentru aceste echipamente.
Voucherele pot fi utilizate la comercianți doar după ce sunt activate de AFM.
 
Cartea sau buletinul de identitate, precum și declarația pe proprie răspundere, documente ce trebuie atașate contului de utilizator pot fi încărcate până la data utilizării voucherului la comerciantul validat.
 
De asemenea, dacă întâmpinați mesajul „Documente în procesare”, aceasta nu vă împiedică să vă generați voucherele în cele 3 etape.