MENIU

Avocatul unuia dintre patronii Colectiv: ”Ne aflăm într-un moment istoric”

Avocatul lui Costin Mincu, unul dintre cei trei acționari ai firmei care deține clubul Colectiv, susține că clientul său își va asuma responsabilitatea în momentul în care se va stabili ce atribuții și-a încălcat.

Întrebat dacă nu ar fi fost de preferat ca acționarul Colectiv pe care îl reprezintă și ceilalți doi patroni să nu conteste decizia instanței de arestare preventivă, într-un gest ”de bun simț față de oameni”, avocatul susține că nu știe dacă ”lumea este revoltată împotriva lor”.

”Ne aflăm într-un moment zero în care se trage linia în legătură cu multe aspecte sociale și politice. Acum ne aflăm într-un moment istoric”, a declarat avocatul Vlad Hosu. Acesta a precizat că clientul său are calitatea de martor în dosarul legat de inspectorii ISU și că nu poate da niciun alt detaliu din anchetă.

Patronii Clubului Colectiv, Paul Gancea, George Anastasescu și Costin Mincu, cer sa fie puşi în libertate, după ce au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Cei trei sunt acuzaţi de ucidere din culpă şi de vătămare corporală din culpă.


Mai multe articole despre:
colectiv patroni colectiv avocat colectiv