MENIU

Avocatul milionarilor britanici susține că nu știe despre bilețelul dat presei: „Este manifestarea frustrării”

tate, milionari, frati, trafic persoane, grup infractional, avocat

Frații Tate au fost scoși din nou din arestul poliției și duși la sediul DIICOT. Procurorii fac noi percheziții informatice în dosarul în care sunt acuzați de grup infracțional organizat pentru exploatarea mai multor femei. Frații milionari susțin în continuare că nu sunt probe care să-i încrimineze și spun că dosarul lor este unul politic. De altfel, Andrew și Tristan Tate continuă să se plângă de condițiile din arest și își pun toate speranțele în celebra avocată Tina Glandian care a venit din Statele Unite să îi apere. 

Laptopurile, telefoanele și tabletele au fost verificate în prezența celor doi frați și a avocaților. Toate informațiile trebuie scoase de pe dispozitive și transferate pe calculatoarele DIICOT. Aduși din nou la audieri, Andrew și Tristan Tate, vizibil epuizați, nu au mai strigat că sunt nevinovați, în schimb au dat bilețele jurnaliștilor.

Avocatul milionarilor britanici susține că nu știe despre bilețele. „Nu știu, este o alegere personală pe care eu, personal, nu o îmbrățișez. Ce să fac, să-mi cert clienții, să îi trag de urechi? Nu este interzis în vreun act normativ cu titlu expres, a fost manifestarea lor de voință, manifestarea frustrării, fiecare răspunde pentru faptele sale”, a spus Constantin Vidineac, avocat al fraților Tate.

Între timp, milionarii susțin că sunt obligați să îndure condițiile mizere din arest pentru a ceda presiunilor din sistem. Ei își pun acum toate speranțele în celebra avocată Tina Glandian, care a venit din Statele Unite să îi apere. Supranumită și avocata vedetelor pentru că i-a apărat de-a lungul carierei pe Michael Jackson, Mike Tyson, Chris Brown și mulți alții, Tina Glandian va colabora cu avocații români pentru a-și apăra clienții. Milionarii au contactat-o direct din închisoare, iar aceasta a venit la București unde a asistat la proces.

„A mai fost menționat un lucru, și anume că Tristan are un copil nou-născut de 3 săptămâni pe care nu l-a văzut niciodată. Frații Tate, amândoi cetățeni americani, sunt după gratii de peste 30 de zile fără să li se ofere posibilitatea la cauțiune sau de a fi eliberați condiționat și fără ca acuzațiile să fie formulate împotriva lor”, a spus Tina Glandian.

Frații Tate au primit ieri o lovitură supremă. Pentru a doua oară contestația arestului preventiv a fost respinsă. Asta înseamnă că vor rămâne în arestul Central al Capitalei până pe data de 27 februarie.

„Există suficiente probe” la dosarul fraţilor Tate cu privire la infracţiunile de trafic de persoane şi constituire de grup infracţional - Curtea de Apel