MENIU

Avocatul Marius Striblea: "Numai dacă declari de Elena Udrea beneficiezi de regim preferenţial"

Avocatul Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a explicat, pentru Realitatea TV, procedura audierii clientei sale la ÎCCJ miercuri dimineaţă, explicând şi o parte dintre neconcordanţele din dosar.

Avocatul Marius Striblea a încercat să explice care este, după părerea sa, motivul valului de denunţuri împotriva Elenei Udrea din partea foştilor săi colaboratori, dând vina pe presiunile exercitate de procurori, dar şi pe eventualele beneficii de care cei care sunt implicaţi în dosar ar avea parte, dacă o denunţă pe Elena Udrea.

"În acest domeniu operăm după un principiu cauză efect. Dacă toţi cei care au probleme văd că dacă scapă de ele sau ajung din arest în arest la domiciliu făcând un denunţ, asta vor face.

Să luăm un exemplu din această speţă. Nastasia pretinde că a remis doamnei Udrea 900.000, nu spune nicio zi, nicio oră, nu dă alte detalii. Cum pot să cred că un ministru în funcţie ia o sumă de 900.000 de euro, doar pentru că spune acest domn, în acuzaţia de luare de mită în cazul Gărdean?", a spus avocatul.

Acesta explicat şi de ce Elena Udrea ar fi singura "ţintă" a denunţurilor.

"Numai dacă declari de Elena Udrea beneficiezi de acest regim preferenţial, scapi de închisoare. Credeţi că doar aceste lucruri legate de Elena Udrea le cunosc aceşti oameni?

Vă dau un exemplu, dna Topoliceanu influenţează direct unul dintre martorii în dosar -Tudor Breazu- şi e în libertate. Despre doamna Udrea se bănuieşte că i s-ar fi adresat domnului Cocoş la TV şi vedeţi cum este situaţia.

Apreciez că în cazul doamnei Udrea nu se impune decizia arestului preventiv", a încheiat avocatul Marius Striblea intervenţia la Realitatea TV.

Mai multe articole despre:
Elena Udrea avocat Elena Udrea Marius Striblea