MENIU

Avocata lui Nelu Tătaru: "La percheziții nu s-a găsit nici măcar o monedă. Din nicio înregistrate nu rezultă că și-ar fi însușit bani"

Avocata medicului susține că nicio probă directă nu-l incriminează pe clientul ei

Avocata fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a lansat un șir de acuzații și reclamații legate de modul în care se derulează cercetările în cazul clientului ei. Într-o intervenție în direct la Realitatea Plus, Sandra Grădinaru a afirmat că nu are încă acces la toate probele din dosar, iar cele pe care le-a consultat până acum nu rezultă că fostul ministru ar fi luat bani

Avocata a afirmat că cele mai multe probe pe care le-ar avea procurorii împotruva clientului ei le-a obținut din presă, pentru că nu a avut caces la dosar.

"Ziariștii ne-au trimis capturi și acte din dosar, și am mai avut acces parțial la el când l-am studiat la Camera Deputaților, la Comisia Juridică, și pentru că ni se refuză în continuare si am promovat o plângere la procurorul șef serviciu pentru a ni se da și nou acces la întregul dosar", a declarat Grădinaru, la Raport de Zi.,

NU S-A GĂSIT NICI MĂCAR O BANCNOTĂ

Apărătorul fostului ministru al Sănătății a mai afirmat că la perchezițiile făcute de procurorii DNA în cabinet nu s-a găsit nimic compromițător.

"S-a ridicat laptopul din birou, precum și acte medicale, nu s-au găsit sume de bani, ceea ce infirmă ipoteza că avea bani în cabinet, acesta fiind sigilat înainte ca Nelu Tătaru să ajungă la serviciu, în ziua în care s-a declanșat acțiunea. (...) Nu s-a găsit nici măcar o monedă, au fost ridicate doar documente, s-au căutat toate halatele din cabinet.

"Niciun pacient nu a spus că i s-a cerut sau a fost condiționat de dl. doctor Tătaru. Este relevant că pe înregistrări, și cele e primite de la dvs. si cele consultate la Camera Deputaților, apare domnul doctor spunând de foarte multe ori <<NU! NU!>> la fiecare pacient. Pentru noi, acest aspect este foarte important, faptul că Nelu Tătaru nu numai că nu a cerut, ci a refuzat vehement orice fel de cadou și a nu pus niciodată mâna pe bani.

Sunt tot felul de înregistrări făcute de cei 4 anchetatori sub acoperire, dar din niciuna nu rezultă că dl. doctor și-ar fi însușit bani", a afirmat avocata fostului ministru al Sănătății, într-o intervenție în exclusivitate la Realitatea Plus.

 

Mai multe articole despre:
nelu tataru dosar avocat gaini bani mita raport de zi