MENIU

AVION DISPĂRUT. Imaginile descoperite de un SATELIT CHINEZESC

Imagini pe satelitul chinezesc
Imagini pe satelit

Malaysia a trimis un avion către o zonă maritimă în care trei obiecte plutitoare au fost descoperite de către un satelit chinez, au anunţat autorităţile, în a şasea zi de căutări ale zborului MH370 Kuala Lumpur-Beijing, dispărut de pe radare cu 239 de persoane la bord. Premierul chinez Li Keqiang a anunţat că Beijingul va continua căutarea avionului dispărut cât timp există speranţă.

UPDATE 6:47 - China va continua căutările privind zborul MH370 cât timp există speranţă, anunţă Li Keqiang

China va continua operaţiunile de căutare a avionului de tip Boeing aparţinând companiei Malaysia Airlines, dispărut de pe radare sâmbătă, "atât timp cât va rămâne o rază de speranţă", a declarat joi premierul chinez Li Keqiang

"Nu vom renunţa să anchetăm cu privire la cel mai mic indiciu potenţial care va fi găsit", a subliniat premierul chinez într-o conferinţă de presă, afirmând că rudele celor 153 de pasageri chinezi de la bordul zborului MH370 "sunt consumaţi de angoasă".

Malaysia a trimis un avion către o zonă maritimă în care un satelit chinez a reperat trei obiecte

Un avion "a fost deja trimis pentru a studia informaţii cu privire la obiecte care apar în imagini captate de către un satelit chinez", a declarat ministrul Transporturilor Hishammuddin Hussein, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter.

China a anunţat anterior că unul dintre sateliţii săi a detectat trei obiecte mari care plutesc într-o zonă maritimă în care avionul de tip Boeing 777 aparţinând companiei Malaysia Airlines a pierdut contactul.

Agenţia chineză însărcinată cu ştiinţa şi tehnologia a anunţat miercuri seara că un satelit a reperat în dimineaţa zilei de 9 martie (duminică) obiecte "în zona maritimă a unei presupuse prăbuşiri", adăugând că imaginile sunt în curs de analizare.

Zborul MH370 efectuat de către Malaysia Airlines, cu 239 de persoane la bord, care asigura o legătură între Kuala Lumpur şi Beijing, a dispărut de pe ecranele radarelor sâmbătă.

Mai multe articole despre:
null