MENIU

Avertisment dur pentru cei care comandă medicamente online. Mare atenție

Avertisment pentru cei care cumpără medicamente de pe internet. Consumatorii care încearcă să facă comenzi online de medicamente populare pentru pierderea în greutate fără rețetă riscă să fie înșelați sau să primească produse incerte care să le pună viața în pericol. 

Aproximativ 42% dintre farmaciile online care vând ingredientul activ din medicamentul anti-obezitate sunt ilegale.

Medicament periculos - vândut în online

Persoanele care cumpără online medicamente pentru pierderea în greutate se confruntă cu riscuri grave pentru consumatori de a primi produse ineficiente și periculoase. 

Lipsa popularului medicament pentru pierderea în greutate, care aparține unei clase de medicamente numite GLP, a condus la o piață neagră de imitații ilegale. 

Farmaciile ilegale expun pacienții la riscuri legate de produse nereglementate, de calitate scăzută, potențial contaminate, sunt de părere experții străini.

Care este medicamentul ce ne pune viața în pericol

 Popularitatea semaglutidei a crescut în ultimii ani, cu mai mult de 2,5 milioane de rețete completate în SUA până în decembrie 2023.

 Mulți oameni cumpără online semaglutid, care este vândut și sub numele de Ozempic pentru a trata diabetul de tip 2. 

În farmacii se cumpără doar cu rețetă de la medicul specialist. Substanța este folosită pentru scăderea în greutate a unor pacienți și de a reduce nivelul de zahăr din sânge. 

Consumul în exces poate duce la probleme grave de sănătate, precum gastrită sau tulburări ale sistemului digestiv.