MENIU

Avertisment cumplit anunțat de Sony

Avertisment cumplit anunțat de Sony

Gigantul japonez în domeniul electronic Sony a îndemnat vineri posesorii de laptopuri din seria Vaio Fit 11A să "înceteze imediat" să le utilizeze, din cauza unei proleme la baterie, relatează AFP.

"Există un risc de supraîncălzire a bateriei, care ar putea avaria o parte a calculatorului", a anunţat grupul într-un comunicat.

Aproximativ 25.905 de unităţi au fost livrate, până în prezent, la nivel mondial, a precizat un purtător de cuvânt.

"Cerem clienţilor să-şi oprească imediat laptopul, să scoată cablul din priză şi din computer şi să înceteze să-l folosească", a scris Sony în comunicat.

"Tocmai studiem controlarea şi repararea gratuită a produselor afectate", a adăugat grupul, care este pe cale să înregistreze numerele de serie potenţial vizate.

"Informaţii noi, detaliate, vor fi furnizate în săptămânile următoare", a precizat grupul.

Potrivit unui purtător de cuvânt, bateriile vizate nu sunt modele Sony, ci au fost furnizate de grupul Panasonic-Sanyo, unul dintre cei doi cei mai mari producători de acumulatori de tip litiu-ion la nivel mondial.

Vaio Fit 11A este un nou model de laptop "multi-flip", a cărui particularitate constă în faptul poate fi transformat în tabletă, ercanul putând să fie suprapus peste tastatură.

Mai multe articole despre:
Sony laptopuri baterie acumulator vaio sony vaio